Kläder

(1270 produkter)

Det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder. Vid ett aktivt friluftsliv krävs det rätt kläder för rätt ändamål. Hos Outnorth.se kan du köpa dina kläder online i lugn och ro. Vi erbjuder ett brett sortiment av herrkläder, damkläder och barnkläder från flera välkända varumärken som Haglöfs, Fjällräven, The North Face, Salomon, Bergans och Lundhags bara för att nämna några. Vi har samlat underkategorier för våra kläder & accessoarer så att ni lättare ska hitta det ni söker.

Friluftskläder för en bättre naturupplevelse

Med rätt typ av friluftskläder får du en bekvämare och bättre naturupplevelse, oavsett vilken tid på året det är och i vilken miljö du befinner dig. Att frysa, bli blöt eller vara för varm är aldrig skönt och försämrar känslan av din upplevelse. Därför är det klokt att fylla din garderob med funktionella plagg som står emot fukt och regn men som samtidigt kan hålla dig både varm och sval.

Friluftskläder på nätet

Hos oss kan du bland annat botanisera bland många lätta, funktionella och snygga skaljackor, softshelljackor, dunjackor, parkas, regnjackor, skidjackor, vindjackor och bomullsjackor. Vi har även ett brett utbud av skalbyxor, skidbyxor, softshellbyxor, vandringsbyxor, klätterbyxor, regnbyxor, tights, shorts och fodrade byxor för den kallare årstiden.

Under vår friluftssektion kan du även hitta olika typer av accessoarer som exempelvis mössor, buffar, skärp och olika typer av impregneringsprodukter som håller dina kläder vid liv längre. Du kan även hitta, damasker, handvärmare och en mängd smarta tvätt- och rengöringsprodukter.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!