Fri frakt! Just nu har vi fri standardfrakt på alla ordrar inom Sverige. Gäller t.o.m. 2021.11.01

Einride 2.0 Jacket M´s - ID: 104301

KlättermusenEinride 2.0 Jacket M´s

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Einride 2.0 Jacket M´s från Klättermusen

Einride 2.0 M's från Klättermusen är jackan för dig som föredrar naturliga material. Jackan är tillverkad i 100% ekologisk bomull med förstärkningar i 100% återvunnen polyester. Klättermusen Einride 2.0 M's är också bra mot väta och har en helt naturlig motståndskraft. Hemligheten ligger i det unika fibret som sväller i väta, det är alltså en mekanisk motståndskraft. Som om att funktionaliteten och miljövänligheten inte var nog så är även Einride 2.0 M's väldigt snygg. Snedställd dragkedja och härliga färger!

Passar bra i förhållanden där du behöver skydd mot vind och lätt regn. Einride 2.0 M's passar även bra på vintern då jackan andas bra och man faktiskt inte behöver ett vattentätt plagg.

Jackan är också utrustad med kompass och visselpipa.

Egenskaper för Einride 2.0 M's:
 • Material jacka: Tät vävd Etaproof, 100% ekologisk bomull.
 • Material förstärkningar: 100% återvunnen polyester.
 • Huva med plats för hjälm.
 • Två fickor som på insidan är gjorda i ventilerat mesh-tyg.
 • Förstärkta ärmslut med justering.
 • Snedställd, sköljsäker dragkedja med vindskydd på insidan.
 • Dragsko i nederkant.
 • Innerfickan kan användas som pack-påse.
 • Vikta sömmar för extra vattenmotstånd.
 • Kompass.
 • Visselpipa.
 • Färgerna bleknar en aning vid tvätt och får en vacker patina.
 • OBS! Tvättas med liknande färger, då materialet är "levande" och färgen kan blöda.
Obs, Citronelle och Granate Red-bilden är i dammodell. Skärningen är samma som Charcoal och Grey.
Egenskaper för Einride 2.0 Jacket M´s:
Vikt: 580 g
Huvudmaterial: Bomull/Polyester
Vaddering: Ovadderad
Huva: Fast
Antal fickor: 2 st
Vindtät: Nej
Stretch: Nej
Justerbar midja: Ja
Förstärkta partier: Nej
Pit zips: Nej
För Klättermusen är det absolut bästa som finns friluftsaktiviteter i snöstorm eller regn. Det är då de märker om kläderna håller måttet. Sedan företaget grundades 1975 har de arbetat hårt med att ta fram material och nya unika innovationer som hjälper dig i ditt aktiva friluftsliv. Att inte tänka och göra som alla andra ligger i Klättermusens DNA och de har alltid gått sin egen väg för att utveckla produkter. Fokus ligger på så liten miljöpåverkan som möjligt, innovativ design och slitstarka produkter så att du kan känna dig trygg i ur och skur. I staben bakom Klättermusen hittar du jägare, vandrare, skidåkare och en rad andra personer som brinner passionerat för ett aktivt liv utomhus. Klättermusens slogan ”Maximum safety for you, minimum impact on nature” innebär att de jobbar aktivt mot slit- och släng kulturen. De skapar kläder och utrustning som du kan leva med hela livet. Istället för att köpa billigare kläder som behöver bytas ut ofta, investera i utrustning av kvalité.

Mer från Klättermusen

Visa alla Vandringsjackor

 • Miljö och etik

  Blank
  Miljö: I taglinen Maximum safety for you, minimum impact on nature står miljön för 50% av Klättermusens varumärke. Grundaren Peter Askulv är utbildad biolog och lärde sig redan på 70-talet om klimatförändringarna det talas om idag. Klättermusen fasade ut PVC som material i början av 90-talet eftersom det innehåller mjukgörande ftalater som är hormonstörande. Klättermusen använder försiktighetsprincipen, det vill säga att undvika ämnen som inte är bevisat ofarliga, och jobbar också med substitution; att alltid välja de minst skadliga ämnena. Klättermusen har under lång tid jobbat med att fasa ut fluorkarboner och
  från och med hösten 2017 är alla fluorkarboner ett minne blott i samtliga
  Klättermusen jobbar aktivt med kemikaliefrågor i European Outdoor Group och Bluesign. Eftersom lastbilstransporter stod för stor del av koldixoidutsläppen har lagret flyttats från Åre till Borås dit varorna kommer med båt via Göteborg. På det sättet har lastbilstransporter och koldioxidutsläpp minskats med 30-50% per vara. För att öka livslängden på produkterna läggs stor vikt i
  designprocessen, enligt Klättermusen är det bästa sättet att vara hållbar så
  enkelt som att använda sina produkter länge. Utgångspunkten att plaggen ska
  hålla länge och slitstarka material används, skulle produkten mot förmodan gå
  sönder ska det vara lätt att reparera.  Återvinning: Klättermusen använder ekologisk GOTS-certifierad bomull  och återvunna tyger. Letar efter ett återvinningssystem där kvaliteten i tygerna behålls, och tittar på de mest avancerade återvinningssystemen i världen. Klättermusen har ett eget servicecenter, går din produkt sönder är det bara att skicka in för lagning!

  Djur: Dunet är inte plockat från levande fåglar.

  Etik: Har en lång relation med fabrikerna och besöker dem 2-4 gånger om året.
 • Leveransalternativ

  • Standardleverans kampanj - Fri frakt! - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!