• 0480-94 000 (Mån-Tor. 9-17, Fre 9-16)
 • info@outnorth.se

KlättermusenFenja Shoulderbag

  Fenja Shoulderbag - ID: 4022

  Baserat på 1 betyg
  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Levereras normalt inom 2-3 dagar! Fler leveransalternativ

  Fria byten

  Byta storlek eller färg? Vi bjuder på fraktkostnaden!

  Mer om Fenja Shoulderbag från Klättermusen

  Fenja är din bästa vän på resan, vare sig den sker till fots, på cykel eller med annat transportmedel. Den har stötskyddad plats för både dator och smartphone med tillbehör samt allt annat du behöver för arbetsdagen eller mötet. 

  Med fickor för sortering av småprylar både in- och utvändigt är allt i ordning och lättåtkomligt. Telefonen kan till och med trollas ut ur väskans inre utan att öppna locket. När du ska cykla eller springa till bussen säkrar du Fenja runt midjan vilket samtidigt hissar upp den så att den sitter stabilt. På flygplatsen kan du trä den över handtaget på rullväskan och få händerna fria. Fenja är så mycket mer än en portfölj och axelremsväska ihop, utan att vara en ryggsäck. Fenja är tillverkad av återvunnen polyamid. Skönt för vår omvärld, när du njuter av den fysiska bärkomforten.

   

   

  Egenskaper för Fenja Shoulderbag:

  • Vadderad datorväska
  • Utvändig stretchficka, perfekt för att torka och förvara olika föremål
  • Justerbar vadderad axelrem med Butterfly Bridge™
  • Handtag
  • Justerbart midjebälte
  • Viköppning med justerbart lock
  • Lock med utvändig ficka
  • Utvändig blixtlåsförsedd ficka
  • Invändig och utvändig organisationspanel
  • Invändig säkerhetsficka
  • Nätficka för att förvara midjebältet
  • Blixtlås
  • Kan träs över handtag till rullväska
  • Material: 100% återvunnen polyamid (GRS-certifierat konsumentavfall), 420 denier nailhead, med TPU-beläggning och fluorkarbonfri impregnering. Polyamidnät. 
  • Vikt: 1100 gram
  • Volym: 16L
  • Mått: 45x25x30 cm 

   

   

  Egenskaper för Fenja Shoulderbag:
  Vattentät: Ja
  Packvolym: 16 L
  Mått Längd x Bredd x Höjd: 450 x 250 x 300 mm
  Vikt: 1100 g
  Laptopfack: Ja
  Rullöppning: Nej
  För Klättermusen är det absolut bästa som finns friluftsaktiviteter i snöstorm eller regn. Det är då de märker om kläderna håller måttet. Sedan företaget grundades 1984 har de arbetat hårt med att ta fram material och nya unika innovationer som hjälper dig i ditt aktiva friluftsliv. Att inte tänka och göra som alla andra ligger i Klättermusens DNA och de har alltid gått sin egen väg för att utveckla produkter. Fokus ligger på så lite miljöpåverkan som möjligt, innovativ design och slitstarka produkter så att du kan känna dig trygg i ur och skur och. I staben bakom Klättermusen hittar du jägare, vandrare, skidåkare och en rad andra personer som brinner passionerat för ett aktivt liv utomhus. Klättermusens slogan ”Maximun safety for you, minimum impact on nature” innebär att de jobbar aktivt mot slit- och släng kulturen. De skapar kläder och utrustning som du kan leva med hela livet. Istället för att köpa billigare kläder som behöver bytas ut ofta, investera i utrustning av kvalité.

  Mer från Klättermusen

  Visa alla Axelväskor

  • Miljö och etik

   Blank
   Miljö: I taglinen Maximum safety for you, minimum impact on nature står miljön för 50% av Klättermusens varumärke. Grundaren Peter Askulv är utbildad biolog och lärde sig redan på 70-talet om klimatförändringarna det talas om idag. Klättermusen fasade ut PVC som material i början av 90-talet eftersom det innehåller mjukgörande ftalater som är hormonstörande. Klättermusen använder försiktighetsprincipen, det vill säga att undvika ämnen som inte är bevisat ofarliga, och jobbar också med substitution; att alltid välja de minst skadliga ämnena. Klättermusen har under lång tid jobbat med att fasa ut fluorkarboner och
   från och med hösten 2017 är alla fluorkarboner ett minne blott i samtliga
   Klättermusen jobbar aktivt med kemikaliefrågor i European Outdoor Group och Bluesign. Eftersom lastbilstransporter stod för stor del av koldixoidutsläppen har lagret flyttats från Åre till Borås dit varorna kommer med båt via Göteborg. På det sättet har lastbilstransporter och koldioxidutsläpp minskats med 30-50% per vara. För att öka livslängden på produkterna läggs stor vikt i
   designprocessen, enligt Klättermusen är det bästa sättet att vara hållbar så
   enkelt som att använda sina produkter länge. Utgångspunkten att plaggen ska
   hålla länge och slitstarka material används, skulle produkten mot förmodan gå
   sönder ska det vara lätt att reparera.   Återvinning: Klättermusen använder ekologisk GOTS-certifierad bomull  och återvunna tyger. Letar efter ett återvinningssystem där kvaliteten i tygerna behålls, och tittar på de mest avancerade återvinningssystemen i världen. Klättermusen har ett eget servicecenter, går din produkt sönder är det bara att skicka in för lagning!
   Djur: Dunet är inte plockat från levande fåglar.
   Etik: Har en lång relation med fabrikerna och besöker dem 2-4 gånger om året.
  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 29 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 395 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 49 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 99 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Betyg 5.0
  Baserat på 1 betyg
  Skriv omdöme / Betygsätt
  Visa alla betyg
  • Postad av JF 2012-11-25
   Sitter oväntad stabilt på ryggen, massor med olika fack, gott om plats, snygg. Motsvarar mina förväntningar och lite till. Använder den dagligen på cykeln till jobbet.
  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att börja jämföra produkter

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt. tillgängliga storlekar, vikt, batteritid och mycket mer.
  - Helt enkelt lite lättare för dig att hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!