Fjorgyn Anorak Unisex - ID: A037540

KlättermusenFjorgyn Anorak Unisex

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Fjorgyn Anorak Unisex från Klättermusen

Fjorgyn Anorak Unisex är en 2,5 lagers anorak med väldigt låg vikt som tar liten plats i ryggsäcken. Fjorgyn Anorak Unisex har tejpade sömmar, hög andningsfunktion och är vattentät för att du ska hålla dig torr och fräsch under vandringen eller cykelturen.
  • Fjorgyn Anorak Unisex är bekväm att bära utan någonting under tack vare mjukt och behagligt innerfoder
  • Fri från flourkarboner
  • Ställbar huva med brätte i neopren för att skydda ansiktet mot regn
  • Stor ficka fram
  • Kardborreknäppning i ärmslut
  • Elastisk och ställbar nederkant och midja
  • Reflexer
  • Vikt storlek M 202 g
  • Material 100% polyamid
Egenskaper för Fjorgyn Anorak Unisex:
Membran: Annat
Vikt: 202 g
Huvudmaterial: Polyamid
Membranteknik: 3-lagers
Antal fickor: 1 st
Vattenpelare: 20000 mm
Justerbar midja: Ja
Förstärkta partier: Nej
Pit zips: Nej
För Klättermusen är det absolut bästa som finns friluftsaktiviteter i snöstorm eller regn. Det är då de märker om kläderna håller måttet. Sedan företaget grundades 1984 har de arbetat hårt med att ta fram material och nya unika innovationer som hjälper dig i ditt aktiva friluftsliv. Att inte tänka och göra som alla andra ligger i Klättermusens DNA och de har alltid gått sin egen väg för att utveckla produkter. Fokus ligger på så liten miljöpåverkan som möjligt, innovativ design och slitstarka produkter så att du kan känna dig trygg i ur och skur. I staben bakom Klättermusen hittar du jägare, vandrare, skidåkare och en rad andra personer som brinner passionerat för ett aktivt liv utomhus. Klättermusens slogan ”Maximun safety for you, minimum impact on nature” innebär att de jobbar aktivt mot slit- och släng kulturen. De skapar kläder och utrustning som du kan leva med hela livet. Istället för att köpa billigare kläder som behöver bytas ut ofta, investera i utrustning av kvalité.

Mer från Klättermusen

Visa alla Skaljackor

  • Miljö och etik

    Blank
    Miljö: I taglinen Maximum safety for you, minimum impact on nature står miljön för 50% av Klättermusens varumärke. Grundaren Peter Askulv är utbildad biolog och lärde sig redan på 70-talet om klimatförändringarna det talas om idag. Klättermusen fasade ut PVC som material i början av 90-talet eftersom det innehåller mjukgörande ftalater som är hormonstörande. Klättermusen använder försiktighetsprincipen, det vill säga att undvika ämnen som inte är bevisat ofarliga, och jobbar också med substitution; att alltid välja de minst skadliga ämnena. Klättermusen har under lång tid jobbat med att fasa ut fluorkarboner och
    från och med hösten 2017 är alla fluorkarboner ett minne blott i samtliga
    Klättermusen jobbar aktivt med kemikaliefrågor i European Outdoor Group och Bluesign. Eftersom lastbilstransporter stod för stor del av koldixoidutsläppen har lagret flyttats från Åre till Borås dit varorna kommer med båt via Göteborg. På det sättet har lastbilstransporter och koldioxidutsläpp minskats med 30-50% per vara. För att öka livslängden på produkterna läggs stor vikt i
    designprocessen, enligt Klättermusen är det bästa sättet att vara hållbar så
    enkelt som att använda sina produkter länge. Utgångspunkten att plaggen ska
    hålla länge och slitstarka material används, skulle produkten mot förmodan gå
    sönder ska det vara lätt att reparera.    Återvinning: Klättermusen använder ekologisk GOTS-certifierad bomull  och återvunna tyger. Letar efter ett återvinningssystem där kvaliteten i tygerna behålls, och tittar på de mest avancerade återvinningssystemen i världen. Klättermusen har ett eget servicecenter, går din produkt sönder är det bara att skicka in för lagning!
    Djur: Dunet är inte plockat från levande fåglar.
    Etik: Har en lång relation med fabrikerna och besöker dem 2-4 gånger om året.
  • Leveransalternativ

    • Standardleverans - 0 kr 49 kr

      Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

    • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

      Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

    • Hemleverans - 0 kr 129 kr

      Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!