Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

All Stainless Loop Cap - ID: A003392

Klean KanteenAll Stainless Loop Cap

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om All Stainless Loop Cap från Klean Kanteen

Om du vill att din Kleen Kanteen ska vara 100% rostfritt stål är detta rätta korken för dig. Slitstark och gjord helt i  18/8 livsmedelsgodkänd rostfri stål så din dryck aldrig kommer i kontakt med plast. Plastfri kork i 100% rostfritt stål. Passar alla flaskor i Classicserien. Praktisk ögla som gör den lätt att hänga på ryggsäcken. Tål diskmaskin. 
Det var inte länge sen som de hälso- och miljöproblem vi nu vet är kopplade till plast var okända för allmänheten. På den tiden var plastflaskan standard och rostfria produkter var till stor del okända, eller i alla fall inte särskilt populära. En som på ett tidigt stadie såg problemen med plasten var Robert Seals, en amerikansk uppfinnare och grundaren av Klean Kanteens. Han var tidigt driven av en vilja att skapa en hållbar produktion av hälsosamma produkter som kan ersätta en hel livstids förbrukning av engångsartiklar i ett material som är bra för såväl dig som för miljön.

Mer från Klean Kanteen

Visa alla Tillbehör Vatten

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!