Classic 532ml - ID: A056268

Klean KanteenClassic 532ml

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Classic 532ml från Klean Kanteen

Classic 532ml är en klassisk och praktisk flaska från Klean Kanteen. Den är enkel att bära med sig och är en klassiker både på jobbet, gymmet och ute i skogen. Dess praktiska kork med ögla gör att man kan spänna fast den i ryggsäcken eller skolväskan vid behov. Den behändiga storleken på flaskan gör den enkel att använda både för vuxna och barn, och man kan enkelt byta ut korken ifall man skulle önska det. Flaskan har en större öppning på 44mm vilket gör den enkel att rengöra och är optimal för att fylla på med is, frukt eller bär.
 • Fri från BPA
 • Klean Coat™ pulverlack, hållbar och utan giftig beläggning.
 • Öglekorken gör den lätt att fästa på en ryggsäck eller i ett bälte.
 • Passar i de flesta mugghållare och cykelhållare.
 • Rundade hörn underlättar rengöringen.
 • Går att använda tillsammans med alla Classic-lock.
 • Skötsel: Går bra att diska i diskmaskin.
Egenskaper för Classic 532ml:
Bpa-fri: Ja
Diameter x Höjd: 72,8 x 225,4 mm
Öppningens diameter: 44 mm
Isolerad: Nej
Snabböppning: Ja
Vikt: 181,4 g
Rostfritt stål invändigt: Ja
Rostfritt stål utvändigt: Ja
Volym: 532 ml
Det var inte länge sen som de hälso- och miljöproblem vi nu vet är kopplade till plast var okända för allmänheten. På den tiden var plastflaskan standard och rostfria produkter var till stor del okända, eller i alla fall inte särskilt populära. En som på ett tidigt stadie såg problemen med plasten var Robert Seals, en amerikansk uppfinnare och grundaren av Klean Kanteens. Han var tidigt driven av en vilja att skapa en hållbar produktion av hälsosamma produkter som kan ersätta en hel livstids förbrukning av engångsartiklar i ett material som är bra för såväl dig som för miljön.

Mer från Klean Kanteen

Visa alla Vattenflaskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!