Förlängt öppet köp t.o.m. 5/1 2024

Kombi

-
KOMBI är ett familjeägt varumärke som grundades 1961 och specialiserat sig på handskar och vantar för vinterbruk. Deras produkter inkluderar handskar, vantar och mössor som är designade för att hålla användaren varm i vinterförhållandena. Med en tradition av kvalitet, design och innovation, är KOMBI ett pålitligt varumärke för den som vill hålla sig varm under vintermånaderna.

Kombi

(200 produkter)

KOMBIs produkter är särskilt utformade för att hålla dig varm och bekväm under de mest extrema vinterförhållandena. KOMBI har ett brett utbud av produkter för både män, kvinnor och barn som passar för en rad olika utomhusaktiviteter såsom skidåkning, snowboarding och vandring.

KOMBI strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser. De arbetar också med att minska sin miljöpåverkan genom att använda hållbara material och tekniker vid produktionen av sina produkter. KOMBI har också ett socialt ansvarstagande genom att stödja lokala samhällen runt om i världen.

När du köper produkter från KOMBI, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt som är designad för att hålla dig varm och bekväm i kallt klimat. Deras produkter inkluderar handskar, vantar och mössor med innovativa teknologier såsom Gore-Tex och Primaloft som ger extra skydd mot kyla och fuktighet.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!