Men's Airspeed Shortsleeve Shirt - ID: A052290

Kampanj

KühlMen's Airspeed Shortsleeve Shirt

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Men's Airspeed Shortsleeve Shirt från Kühl

Airspeed Shortsleeve shirt från Kühl är en välventilerad skjorta i AirVolution-material. AirVolution är en vävd, teknisk nylon/polyesterblandning som blockerar solens skadliga UV-strålar, suger upp fukt och torkar snabbt. Den känns som bomull mot huden, men har all prestanda hos polyester. Herrstorlekar. Material 1: 53% Polyester, 47% Nylon. Material 2: 85% Polyester, 15% Bomull. Material 3: 86% Polyester, 14% Bomull.
Egenskaper för Men's Airspeed Shortsleeve Shirt:
Knäppning: Lång knäppning
Material: Bomull/Polyester
UV-skyddsfaktor (SPF): 30
Ventilation: Ja
Antal fickor: 2 st
Kühl är vad det betyder, att ett aktivt friluftsliv ska vara bekvämt och avslappnat i krävande miljöer. För Kühl innebär det att skapa den bästa miljön för dig och veta vikten av dina drömmar och önskningar. För Kühl leder denna hängivenhet och originella tänkande till spetskompetens inom design och enastående konstruktion.

Mer från Kühl

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!