Otaki Men's - ID: A043132

Kampanj

La SportivaOtaki Men's

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Otaki Men's från La Sportiva

Men's Otaki från La Sportiva är en högpresterande klättringssko; exakt och stödjande, idealisk för klättring på klippor, väggar och boulders. Den perfekta klättringsskon: Otaki är en exakt, stödjande och strukturerad klättersko, idealisk för klättring i klippor, på väggar och boulders tack vare funktioner som uppfyller kraven i dagens moderna klättrare. Det bästa stödet på krävande sportklättring och bergsvägar - Otaki av La Sportiva! Den speciella S-hältekniken möjliggör utmärkt hälgrepp . Detta gör att hälen är mycket stabil, stödjande och anpassar sig till vilken yta som helst. Det finns också en strukturerad tåplast för tåkoppling. Vibram-sulan är mycket hållbar och glidfri på vilken yta som helst.

 • Passform: Medium
 • Mellansula: 1,1 mm LaSpoFlex + P3 System.
 • Sula: 4 mm Vibram XS-Edge.
Egenskaper för Otaki Men's:
Vikt per sko: 225 g
Med italiensk hantverkskvalitet i kombination med den senaste tekniken skapar La Sportiva världsledande klätterskor. Här, i hjärtat av Dolomiterna, ger gamla hantverkskunskaper liv till moderna klätterskor och kängor som är förstavalet för många proffs och nybörjare.

Mer från La Sportiva

Visa alla Klätterskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!