La SportivaOtaki Men's

Kampanj

  Otaki Men's - ID: A043132

  Storleksguide Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om Otaki Men's från La Sportiva

  Men's Otaki från La Sportiva är en högpresterande klättringssko; exakt och stödjande, idealisk för klättring på klippor, väggar och boulders. Den perfekta klättringsskon: Otaki är en exakt, stödjande och strukturerad klättersko, idealisk för klättring i klippor, på väggar och boulders tack vare funktioner som uppfyller kraven i dagens moderna klättrare. Det bästa stödet på krävande sportklättring och bergsvägar - Otaki av La Sportiva! Den speciella S-hältekniken möjliggör utmärkt hälgrepp . Detta gör att hälen är mycket stabil, stödjande och anpassar sig till vilken yta som helst. Det finns också en strukturerad tåplast för tåkoppling. Vibram-sulan är mycket hållbar och glidfri på vilken yta som helst.

  • Passform: Medium
  • Mellansula: 1,1 mm LaSpoFlex + P3 System.
  • Sula: 4 mm Vibram XS-Edge.
  Egenskaper för Otaki Men's:
  Vikt per sko: 225 g
  Med italiensk hantverkskvalitet i kombination med den senaste tekniken skapar La Sportiva världsledande klätterskor. Här, i hjärtat av Dolomiterna, ger gamla hantverkskunskaper liv till moderna klätterskor och kängor som är förstavalet för många proffs och nybörjare.

  Mer från La Sportiva

  Visa alla Klätterskor

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - Kampanj! Fri frakt - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 1 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!