Ladda inför Vasaloppet!

På Outnorth hittar du allt du behöver för att komma igång med din träning och genomföra Vasaloppet. Vi har längdskidor, pjäxor och stavar från en mängd kända varumärken både för nybörjare och mer erfarna längdskidåkare. Komplettera utrustningen med funktionella kläder, handskar och vätskebälte och glöm inte att fylla på med energi. Nedan tipsar vi om produkter för att på bästa sätta ta dig de 9 milen från Berga By i Sälen till Mora. Lycka till!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!