Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Leatherman

(19 produkter)
Leatherman är synonymt med multiverktyg. Visst finns det idag många fina tillverkare av multiverktyg men det är nog ingen annan som riktigt når upp till den standard Leatherman satt. Alla produkter kommer med en 25-årig (!) produktgaranti.

Leatherman är synonymt med multiverktyg. Visst finns det idag många fina tillverkare av multiverktyg men det är nog ingen annan som riktigt når upp till den standard Leatherman satt. Alla produkter kommer med en 25-årig (!) produktgaranti.

Leatherman är synonymt med multiverktyg och ett av marknadens mest etablerade och pålitliga märken. 1984 sålde Tim Leatherman sitt första verktyg som han kallade Pocket Survival Tool. Det kombinerade tolv olika funktioner i en enda kompakt enhet. Modellen har utvecklats sedan dess och fått en mer kraftfull skruvmejsel och kraftigare avbitartång.

Hos Outnorth hittar du flera av Leathermans multitools som är lika perfekta för att fixa saker i hemmet med, som att ha med sig ut i naturen. En Leatherman är helt enkelt ett allroundverktyg som kan användas till det mesta.

Leatherman Wave, Leatherman Squirt eller Leatherman Juice?

Leatherman har utformat flera olika serier av verktyg som skiljer sig i storlek och funktion. Det de har gemensamt är att de alla är praktiska och lätta att använda och förvara.

Serien Wave är Leathermans mest populära och har kommit att bli en internationell bestseller och det är lätt att förstå varför. Enheten kombinerar hela 17 olika verktyg, med flera lättillgängliga skär som är utformade för att du ska komma åt dem utan att behöva ha båda händerna tillgängliga. Efter en uppdatering 2004 har Wave ännu starkare tänger, längre avbitare och låsta skär.

Leatherman Juice är ett smidigt allroundverktyg som finns i flera olika storlekar och som gör sig lika bra ute i vildmarken som på en picknick. Den kombinerar bland annat flera olika typer av tänger, två olika skruvmejslar och har dessutom en praktisk burköppnare.

Leatherman Surge är ett av marknadens största multiverktyg, med långa tänger, knivblad och snabb tillgång till funktionerna som behövs mest. Surge är ett kraftfullt verktyg och klarar av tyngre och större jobb.

Att välja rätt modell

Leathermans fokus ligger på att verktygen ska vara lättåtkomliga, smidiga att använda och greppvänliga. Modellerna utvecklas och förbättras hela tiden med ett ständigt fokus på användarvänlighet. Verktyget du väljer ska vara anpassat efter dig och dina behov, ligga bra i handen och se till att få jobbet gjort, utan några kompromisser.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!