Neo6r - ID: A055847

Led LenserNeo6r

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Neo6r från Led Lenser

NEO6R från Ledlenser är en lätt (95 g), uppladdningsbar pannlampa för löpning. Det är snabb att ladda och starta tack vare micro USB och li-ion-batteriet. Den sportiga designen har innovativ optik och själva lampan kan vinklas för perfekt belysning. Pannlampan är även praktisk vid gruppträning eftersom den kan användas som bröstlampa med hjälp av det medföljande bröstbältet. Detta medför mindre risk att blända dina medlöpare.

 • 2 energilägen ger dig mer ljus på varje laddning: Energibesparing för långa löprundor och Constant Current för konstant ljus. 
 • NEO6R tål träning i tuffa miljöer då den står emot både damm och vatten bra (IP57).
 • Back up-läget ger dig över 1 timmes batteritid efter den första varningen för låg batterinivå för att hindra att du blir stående i mörker utan att kunna se och bli sedd.

Blank
Egenskaper för Neo6r :
Antal dioder: 1
Vattenskydd: IPX7
Max Batteritid: 40 h
Laddningsbara batterier: Ja
Vikt: 95 g
Antal batterier 1 st
Batterier medföljer: Ja
Justerbar fokus: Nej
Max Ljusstyrka: 240 Lm
Max räckvidd: 30 m
Led Lenser gör olika typer av lampor, bland annat pannlampor och ficklampor som är extremt energieffektiva och kompakta. De har vunnit flera priser för sin design och funktionalitet och har snabbt kommit att bli ett av favoritföretagen för extremsportare.

Mer från Led Lenser

Visa alla Pannlampor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!