Leveransvillkor

När du handlar från Outnorth.se kan du välja mellan följande leveransalternativ.

Standardleverans - 49 kr (GRATIS vid köp över 495 kr)

Lagerförda varor skickas normalt från vårt lager inom 3-5 vardagar. Dina varor kommer att skickas med Postnord och finnas att hämta på ditt närmaste utlämningsställe. Observera att beställningsvaror har längre leveranstid.

Hemleverans - 129 kr

Få din order levererad fram till dörren. Leveransen sker med PostNord som kommer ta kontakt med dig för att bestämma en tid för leverans. Normalt får du välja mellan olika tidsintervaller på vardagar, vilka intervaller du kan välja beror på var du bor. Tänk på att PostNord behöver en dag extra för att hantera en hemleverans jämfört med normal postgång.
Beställningsvaror och monterade produkter har längre leveranstid. För fullständiga leveransvillkor se PostNords hemsida.

Vi flyttar vårt lager till Göteborg!

I samband med vår flytt kommer vi under en period ha längre leveranstider än vanligt. Beställer du efter den 4:e april kommer leveranstiden på produkter som är i lager vara mellan 6-8 vardagar. För specifik leveransinformation, se beräknat leveransdatum som är angivet inne på respektive produkt. Var uppmärksam på att leveranstiden kan förändras om du ändrar färgval på din produkt.

Vår lagerpersonal jobbar stenhårt för att få allt på plats i nya lagret, för att du ska få dina varor så snart som möjligt.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!