Leveransvillkor

När du handlar från Outnorth.se kan du välja mellan följande leveransalternativ.

Standardleverans - 49 kr (GRATIS vid köp över 495 kr)

Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Dina varor kommer att skickas med Postnord och finnas att hämta på ditt närmaste utlämningsställe. Observera att beställningsvaror har längre leveranstid.

Prioriterad leverans - 79 kr

Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Dina varor kommer att skickas med PostNord
och finnas att hämta på ditt närmaste utlämningsställe. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en
beställningsvara eller en produkt som ska monteras.

Hemleverans - 129 kr

Få din order levererad fram till dörren. Leveransen sker med PostNord som kommer ta kontakt med dig för att bestämma en tid för leverans. Normalt får du välja mellan olika tidsintervaller på vardagar, vilka intervaller du kan välja beror på var du bor. Tänk på att PostNord behöver en dag extra för att hantera en hemleverans jämfört med normal postgång.
Beställningsvaror och monterade produkter har längre leveranstid. För fullständiga leveransvillkor se PostNords hemsida.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

Jämför produkterJämför

Toolbar example

Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
-Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

  Ta bort val

  Mina favoriterSe dina favoriter

  Toolbar example

  Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

  Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
  på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
  - Allt det bästa på ett ställe!