Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

128gb Sdxc 300x Premium II C10 - ID: A049511

Lexar128gb Sdxc 300x Premium II C10

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om 128gb Sdxc 300x Premium II C10 från Lexar

Lexar 128gb Sdxc 300x Premium II C10 är ett snabbt högkapacitetskort med UHS-I-teknik vilket gör att det går att använda alla funktioner som finns i din kompakt-, system-, eller videokamera. Höghastighetskort med UHS-I-teknik som har överföringshastigheter upp till 300x (45MB/s)*. Gjord för actionfotografering och HD-film. Hastighetsklass Class 10. Hög kapacitet för arkivering av HD film eller minnesutbyggnad för laptop

Upp till 45MB/s läshastighet, skrivhastighet något lägre. Hastigheterna baseras på interna tester. Faktiska prestanda kan variera. x=150KB/s.

Oavsett om du fotograferar, spelar in video, tittar på filmer på en surfplatta eller helt enkelt överför och delar filer på språng, ger Lexars minneslösningar den prestanda och tillförlitlighet som behövs för att få ut det mesta av din digitala enhet.

Mer från Lexar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!