RFiD Travel Wallet - Mini (2017) - ID: A029119

LifeVentureRFiD Travel Wallet - Mini (2017)

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om RFiD Travel Wallet - Mini (2017) från LifeVenture

RFiD Travel Wallet - Mini från LifeVenture är en kompakt och smart plånbok för resenären som vill vara på den säkra sidan. Här kan du samla alla dina resehandlingar på ett organiserat sätt och vara trygg med att det inte går att kapa dina korts identifikation via radiofrekvenser (RFiD) tack vare en koppar- och nickelbehandling på tyget. RFiD Travel Wallet - Mini är tillverkad av slittåligt, vattenresistent tyg med dragkedja som står emot vatten. Inuti finns 7 fack för dina betalkort, en ficka för din smartphone och pass, en för ditt boardingkort samt 3 fack för andra nödvändiga biljetter eller dokument. Det finns även en liten ficka med dragkedja och öglor för en penna. Utanpå finns en slip-in ficka (ej RFiD skyddad).
Egenskaper för RFiD Travel Wallet - Mini (2017):
Antal fack: 14 st
Vattentät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 150x110x20 mm
Vikt: 100 g
Det är erfarenheter från resor världen över som ligger bakom Lifeventures praktiska produkter som till exempel de färgglada och smidiga termosmuggarna har blivit deras kännetecken och absoluta storsäljare.

Mer från LifeVenture

Visa alla Plånböcker & Värdeförvaring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!