RFiD Wallet - ID: A029118

Kampanj

LifeVentureRFiD Wallet

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om RFiD Wallet från LifeVenture

RFiD Wallet från LifeVenture är en klassisk plånbok för resenären som vill vara på den säkra sidan. Plånboken är tillverkad av tåligt, vattenresistent tyg med nickel- och kopparbehandling som ser till att tjuvar inte kan kapa dina betalkorts identifikation via radiofrekvenser (RFiD). RFiD Wallet har 2 fack för sedlar, 2 myntfickor med dragkedja, 4 fickor för biljetter eller dylikt, 6 fack för dina bankkort. Det finns även en ficka på utsidan med dragkedja som inte skyddas från RFiD.
Egenskaper för RFiD Wallet:
Antal fack: 14 st
Vattentät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 110x90x20 mm
Vikt: 70 g
Det är erfarenheter från resor världen över som ligger bakom Lifeventures praktiska produkter som till exempel de färgglada och smidiga termosmuggarna har blivit deras kännetecken och absoluta storsäljare.

Mer från LifeVenture

Visa alla Plånböcker & Värdeförvaring

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!