Spork Little 3-Pack - ID: A010582

Light My FireSpork Little 3-Pack

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Spork Little 3-Pack från Light My Fire

Spork Little 3-Pack från Light My Fire har utformats för spädbarn och småbarn. Denna spork är inte bara mindre, den är även tjockare och rundare för smidigare användning och säkerhet. De sågtandade kanterna har även tagits bort för att skydda ditt barns mun. Funkar utmärkt att ha med sig i väskan, och passar så väl till vardags som till campingtrippen.
 • Diskmaskin säker
 • Lätt och hållbar
 • Säker att använda i non-stick pannor/grytor
 • Värmeresistent
Egenskaper för Spork Little 3-Pack:
Material: Plast/Silikon
Mått LängdxBreddxHöjd 14, 0 x 3,1 x 1,6 cm
Vikt: 8 g
Light My Fire är en frisk fläkt på den skandinaviska outdoorhimlen. Med skön och färgglad design tar man klassiska tillbehör och förnyar dem. På kort tid har SPORK blivit en välkänd och älskad produkt och Light My Fire lyckats med konststycket att förnya något så etablerat som våra bestick. Eldstålen har genom Light my Fire gått en ny vår till mötes när man i samarbete med svenska försvaret utvecklade Swedish FireSteel.

Mer från Light My Fire

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!