Sporks ´n Case - ID: A030656

Light My FireSporks ´n Case

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sporks ´n Case från Light My Fire

Sporks ´n Case gör det enklare att ta med dina sporks, oavsett om du ska ut och vandra, promenera eller fika på stranden. Med sin snäpplåsning håller Sporks ´n Case smuts ute, och smutsen på dina använda sporks inne. Fodralet är lika hållbart som det är snyggt och kan enkelt hängas runt halsen eller fästas vid en väska.
 • Diskmaskins säker
 • Snäpplås
 • en eller två spork original, titanium eller lefty får plats
Light My Fire är en frisk fläkt på den skandinaviska outdoorhimlen. Med skön och färgglad design tar man klassiska tillbehör och förnyar dem. På kort tid har SPORK blivit en välkänd och älskad produkt och Light My Fire lyckats med konststycket att förnya något så etablerat som våra bestick. Eldstålen har genom Light my Fire gått en ny vår till mötes när man i samarbete med svenska försvaret utvecklade Swedish FireSteel.

Mer från Light My Fire

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!