Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Boot Cover Thermo Sweden - ID: A027838

LillsportBoot Cover Thermo Sweden

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Boot Cover Thermo Sweden från Lillsport

Boot Cover Thermo Sweden från Lillsport är vindtäta damasker för dina pjäxor. Damaskerna är tillverkade i ett 3-lagerstyg med förstärkning på sidorna som skyddar mot hårda spårkanter samt värmande ullpilé på insidan. Sula i polyamid med Hypalon® beläggning som passar NNN/SNS/Prolink bindningar.
 • Tunn, silikonbelagd glasfiberväv i sulan
 • Slitstark dragkedja
Egenskaper för Boot Cover Thermo Sweden:
Huvudmaterial: Syntet
Vattentät: Nej
Vindtät: Ja
Handskar från Lill-Sport har varit det självklara nordiska valet sedan företaget startade år 1984. Med hjälp av Lill-Sports handskar har mer än hundra världscup- och OS-medaljer tagits, en fantastisk merit för svenska Lill-Sport. Om du vill gå skidstjärnor i fotspåren är ett par kvalitativa handskar att föredra! Företaget drivs av familjen Granqvist i Karlstad och produktionen sker i egen fabrik belägen i Polen. Lill-Sport är noga med kvalitet och ständig utveckling gällande materialval och passform. Det betyder att du kan känna dig helt trygg när du investerar i en produkt från Lill-Sport.

Mer från Lillsport

Visa alla Gaiters & Damasker

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!