Vision 98 - ID: A072596

LineVision 98

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Vision 98 från Line

LINE Vision 98 delar samma konstruktion och fjädervikt som Vision 108 rakt ner till THC-tekniken. Oavsett om du vill åka puder, i pisten eller gå på topptur så klarar Vision 98 uppgiften. Det kan vara en av de lättaste skidorna kan få tag på, men låt inte det lura dig, Vision 98 kommer att klara av vad du än kastar på dem.
Egenskaper för Vision 98:
Kön: Herr
Bredd midja: 98 mm
Svängradie: 18§ m
Bindningar ingår: Nej
Lineskis ”Skiing the wrong way since 1995”. I USA 1995 började Line sitt mission att ändra på synen av att skidåkningen var ”rakt, hårt, och oinspirerande”. Grundare Jason Levinthal ville ge tillbaka glädjen i skidåkningen. Från ett garage i New York började han tillverka ”Line Skiboards” som sedan har utvecklats till ett av nutidens kreddigaste park och freeåknings märken. Med fokus på glädje i skidåkningen samarbetar de idag med toppåkare från hela världen med både konstruktion och design.

Mer från Line

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!