AT Wheelie 60 - ID: A045245

Lowe AlpineAT Wheelie 60

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om AT Wheelie 60 från Lowe Alpine

Lowe Alpines AT Wheelie är designad för att klara det mesta från den tuffaste behandlingen på flyget till de mest krävande reseäventyren. Duffelväskan är tillverkad i ett slitstarkt, nötningsbeständigt material med TPU-coating. Handtaget är extra brett för att lättare kunna manövrera väskan på språng. All terrain-hjulen är större än vanliga bagagehjul för att funka bättre på alla underlag. Den har dessutom tre bärhandtag, manipuleringssäkra blixtlås, fickor inuti samt blixtlåsförsett fack på utsidan.
Egenskaper för AT Wheelie 60:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 690 x 420 x 360 mm
Packvolym: 60 L
Vikt: 4050 g
1967 gick startskottet för Lowe Alpine. De ville skapa friluftsprodukter som inspirerar människor att söka äventyr i bergen. I dag 50 år senare är mottot detsamma. Lowe Alpines väskor och ryggsäckar är funktionella, tåliga och bekväma att bära. I sortimentet finns en rad olika modeller för vardag, resor och storslagna äventyr!

Mer från Lowe Alpine

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!