AT Wheelie 90 - ID: A045241

Lowe AlpineAT Wheelie 90

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om AT Wheelie 90 från Lowe Alpine

AT Wheelie från Lowe Alpine tål riktigt tuff behandling. Väskan är helt klädd i ett nötningståligt material med TPU-coating för att säkerställa att den verkligen tål att få sina törnar under resans gång. Hjulen på duffelväskan är extra stora, 115 mm, för att klara ojämn terräng och handtaget av aluminium är extra brett för komfort och kontroll när du är på språng. Den har dessutom tre bärhandtag, manipuleringssäkra blixtlås, fickor inuti samt blixtlåsförsett fack på utsidan.
Egenskaper för AT Wheelie 90:
Mått Längd x Bredd x Höjd: 760 x 420 x 380 mm
Packvolym: 90 L
Vikt: 4020 g
1967 gick startskottet för Lowe Alpine. De ville skapa friluftsprodukter som inspirerar människor att söka äventyr i bergen. I dag 50 år senare är mottot detsamma. Lowe Alpines väskor och ryggsäckar är funktionella, tåliga och bekväma att bära. I sortimentet finns en rad olika modeller för vardag, resor och storslagna äventyr!

Mer från Lowe Alpine

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!