Aviator 35 - ID: A045247

Lowe AlpineAviator 35

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 6-8 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Aviator 35 från Lowe Alpine

Kabinväskan Aviator 35 väger lite, är tålig och lätt att manövrera. Den har ett stort fack på utsidan för det du behöver nära till hands som pass och boardingkort, manipuleringssäkra dragkedjor för att hålla ditt bagage säkert samt kompressionsremmar både utanpå och inuti väskan. Handtaget i aluminium är stadigt och extra brett för att lättare kunna manövrera väskan på språng. Lite större terränghjul gör att väskan inte bara funkar på flygplansgolv utan rullar även bra på ojämn terräng.
Egenskaper för Aviator 35:
Regntät: Nej
Mått Längd x Bredd x Höjd: 550 x 350 x 200 mm
Packvolym: 35 L
Vikt: 1160 g
1967 gick startskottet för Lowe Alpine. De ville skapa friluftsprodukter som inspirerar människor att söka äventyr i bergen. I dag 50 år senare är mottot detsamma. Lowe Alpines väskor och ryggsäckar är funktionella, tåliga och bekväma att bära. I sortimentet finns en rad olika modeller för vardag, resor och storslagna äventyr!

Mer från Lowe Alpine

Visa alla Resväskor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 6-8 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!