Lowepro

-
Historien om Lovepro började i Greg Lowes lilla garage i Colorado. Greg var en bergsklättrande fotograf, filmmakare och innovatör. Det var han som tillverkade den första lättviktiga och vadderade kameraväskan i nylon. Denna kameraväska skapades för att skydda hans kamera och filmutrustning när han klättrade. Dessa ideér och lösningar föddes ur ett behov av att bära ömtålig utrustning till nya platser. Fler smarta produkter har sedan dess skapats och innovativa lösningar utgör grunden i Lowepro.
Background nature 380

Vi är ledsna men vi hittar tyvärr inte det du letar efter

Nedan finns några av våra mest populära produkter

Meddela oss gärna vilken sida du försökte nå så att vi kan rätta till felet. Om du klickade på en länk som inte fungerade är vi tacksamma om du anger vilken länk det gäller och på vilken sida länken finns. Kontakta oss.

Brett sortiment

På Outnorth hittar du ett brett sortiment av Lowepros produkter. Här kan du välja mellan olika typer av ryggsäckar, speciellt anpassade för att skydda din kamerautrustning på fartfyllda äventyr. Du hittar även lite mer klassiska modeller av kameraväskor i olika storlekar och färger.

Föreviga aktiva stunder

Med Lowepros produkter kan du säkert och smidigt ta med dig din kamerautrustning på fartfyllda aktiviteter. Missa inte att föreviga en enda minut av äventyret, med smarta lösningar från Lowepro har det aldrig varit enklare!

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!