Sea Turtle 0321 BO Leatherback - ID: A057165

LuminoxSea Turtle 0321 BO Leatherback

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Sea Turtle 0321 BO Leatherback från Luminox

Sea Turtle: 0321.BO är en klocka från Luminox Sea Turtle-serie. Klockorna har fått sitt namn eftersom formen på boetten och bezelringen liknar formen på en havssköldpadda. Sea Turtle-serien har special härdat mineralglas, kolfiberförstärkt boett, vattentät till 100 meter och en krona i stål med dubbla packningar. Luminox Light Technology (LLT) självlysande system med 6 gastuber istället för normala 12 och SuperLumiNova på 12 i bezelringen gör Sea Turtle till en mycket prisvärd klocka.
 • Konstant nattsynlighet 
 • Gjord i Schweiz 

Egenskaper för Sea Turtle 0321 BO Leatherback:
Vattenskydd: 10 ATM
GPS: Nej
Vikt: 60 g
Luminox är ett klockmärke som används inom fler militära specialstyrkor, poliskårer och andra krävande yrkesgrupper. Luminox gör snygga, tåliga och självlysande klockor som passar utmärkt både till fest och friluftsliv.

Mer från Luminox

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!