Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Ahke Ws Jacket - ID: 1122362

LundhagsAhke Ws Jacket

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Ahke Ws Jacket från Lundhags

Ahke är en teknisk, funktionell och slitstark hybridjacka i behaglig LPC Eco (Lundhags PolyCotton). Materialet är lätt, välventilerande och nästan vindtätt. Ahke har huva och axelparti i vattentätt material, 3-lagers Zethar®. En både tålig och följsam jacka för tuffa förhållanden helt enkelt. Med en feminin skärning. Ahke är helt fri från flourkarboner. Egenskaper:
LPC Eco med vattentätt 3-lagers Zethar® på huva och axelparti 
Fullt justerbar huva 
2-vägsdragkedja fram 
Sömlös på axlarna för att undvika skav 
Två bröstfickor fram med dragkedja samt två fickor med integrerad ventilation 
Förböjda armslut med kardborrejustering
Vikt: 660 gram
Material: LPC Eco 65% polyester, 35 % Ekologisk Bomull (FC Fri DWR) 205 g/m², Huva och axelparti: Zethar® 3L 100 % Nylon, FC fri DWR, 168 g/m², 20 000 mm vattenpelare, 10 000 g/m²/24H
 
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!