Bielne Women's High - ID: 1020167

LundhagsBielne Women's High

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Bielne Women's High från Lundhags

Lundhags Bielne W's High är en högskaftad känga med nytt miljötänk, exklusiv finish och specialdesignad damläst. Fullnarvsskinnet är vegetabiliskt garvat - en miljövänligare process utan kemikalier med krom.

Det här är en känga för tuffa miljöer och krävande vandringar och vildmarksliv under långt tid. Damvarianten är mjukare i sulan och dämpningen eftersom den är konstruerad och anpassad efter kvinnligare kroppsmått och generellt lättare användare än herrmodellen. Namnet Bielne kommer från en fjälltopp i Jämtland.

Egenskaper för Lundhags Bielne W's High:

 • Skafthöjd: 26 cm 
 • Vikt: 720 g 
 • Läst: Opti Ws 
 • Längd på skosnören: 180 cm 
 • Vård - Rengöring: 2058021 Nikwax Footwear Cleaning Gel 
 • Vård - Impregnering: 2058013 Nikwax Waterproofing Liquid Wax for Leather, 2058039 Nikwax Waterproofing Cream Wax for Leather 
 • Material namn: Certech® 3.0 Cellgummibotten, Skaft i ekologiskt fullnarvsskinn, Vibram® Traction-sula 
 
This boot has the Lundhags Opti Last, please refer to sizing chart.  

 

Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!