Bielne Ws Mid - ID: 1020165

LundhagsBielne Ws Mid

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Bielne Ws Mid från Lundhags

Lundhags Bielne W´s Mid är en lågskaftad känga med nytt miljötänk, exklusiv finish och specialdesignad damläst. En mångsidig och exklusiv känga i vegetabiliskt garvat fullnarvsskinn för aktivt vildmarksliv och krävande vandringar.

Damvarianten av Bielne Mid är från grunden konstruerad för mindre fötter, kvinnligare kroppsmått och längre vikt än herrvarianten. Det innebär bland annat en mjukare sula och dämpning. Det gör Bielne W's Mid till en smidig och luftig känga som tål hårt användande men är även en stabil vardagssko höst, vinter och vår. Namnet Bielne kommer från en fjälltopp i Jämtland.

Egenskaper för Lundhags Bielne W's Mid:

 • Skafthöjd: 19 cm 
 • Vikt: 630 g 
 • Läst: Opti Ws 
 • Längd på skosnören: 150 cm 
 • Vård - Rengöring: 2058021 Nikwax Footwear Cleaning Gel 
 • Vård - Impregnering: 2058013 Nikwax Waterproofing Liquid Wax for Leather, 2058039 Nikwax Waterproofing Cream Wax for Leather 
 • Material namn: Certech® 3.0 Cellgummibotten, Skaft i ekologiskt fullnarvsskinn, Vibram® Traction-sula 
 
This boot has the Lundhags Opti Last, please refer to sizing chart.  

 

Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!