Contessa Women's High R - ID: 1020133

LundhagsContessa Women's High R

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Contessa Women's High R från Lundhags

Lundhags Contessa Ws High är en känga i skinn.Framtagen för kvinnor som är ute efter en stabil ock slitstark känga för tuffa tag. Lundhags Contessa Ws High är en slitstark 3-lagers känga speciellt framtagen för kvinnor som vill ha bästa möjliga skydd och stabilitet i kraftigt kuperad terräng. Modellen är baserad på Professional-kängan och fullnarvsskinnet ger maximal slitstyrka. Konstruktionen med Certech® 3.5 ger en stadig och bekväm känsla samtidigt som Normal-lästen och Vibram® Soft Traction-sulan ingjuter förtroende när terrängen sätter både dig och kängan på prov
 • Dam
 • Normal läst
 • Neoprenfodrat skaft i fullnarvskinn
 • Vibram® soft traction-sula
This boot has the Lundhags Normal Last, please refer to sizing chart.
Egenskaper för Contessa Women's High R:
Yttersula: Gummi
Foder: Nej
Skafthöjd cirka: 25 cm
Yttermaterial: Skinn
Vikt per känga: 720 g
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!