LundhagsFjell Light Termik 34

Kampanj

  Fjell Light Termik 34 - ID: A030823

  Mer info

  Fri Frakt med standardleverans

  Skickas normalt inom 2-3 arbetsdagar! Fler leveransalternativ

  Fria returer

  Vi bjuder på returfrakten!

  Mer om Fjell Light Termik 34 från Lundhags

  Fjell Light Termik 34 är en lätt dagtursryggsäck med väl avvägda materialval. Termiks yttertyg i Shadow check är en polyamidväv som kombinerar låg vikt med en fantastisk hållbarhet. Eftersom den är belagd tre gånger med polyuretan har säcken en god vattentålighet. Fjell Light Termik 34 är utrustad med Air System, en förbättrad luftspalt mot ryggen som gör att ryggen hålls torrare även vid intensiv aktivitet.

  Fjell Light Termik 34 har toppöppning, stor expanderbar ficka fram och flera fästpunkter för extra utrustning. Fjell Light Termik 34 är kompatibel med vätskesystem, har kompressionsremmar i sidorna, elastiska sidofickor
  och stora fickor på höftbältet.  Fjell Light Termik 34 är en mångsidig och flexibel ryggsäck med avlastande höftbälte!

  Material: 210D JW Dobby, Shadow Check: Polyamid 70D x 100D
  Egenskaper för Fjell Light Termik 34:
  Kön: Unisex
  Packvolym: 34 L
  Vikt: 1246 g
  Höftbälte: Ja
  Avtagbart höftbälte: Nej
  Bröstrem: Nej
  Ställbar rygglängd: Nej
  Snölås: Ja
  Anpassad för vätskesystem: Ja
  Vätskesystem ingår: Nej
  Toppöppning: Rulltopp
  Frontöppning: Nej
  Bottenöppning: Ja
  Organizer: Nej
  Integrerat regnskydd: Nej
  Grenrem: Nej
  Fäste för kastlina: Nej
  Vapenficka: Nej
  Stolfunktion: Nej
  Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

  Mer från Lundhags

  Visa alla Vandringsryggsäckar

  • Leveransalternativ

   • Standardleverans - 0 kr 49 kr

    Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

   • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

    Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

   • Hemleverans - 0 kr 129 kr

    Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

  Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!

  Jämför produkterJämför

  Toolbar example

  Genom vårt verktyg för att jämföra produkter kan du enkelt se och jämföra olika egenskaper på våra produkter.

  Klicka på -symbolen bredvid de produkter du vill jämföra. Klicka sedan på den stora -symbolen längst ner och tryck på jämför.
  Informationen varierar beroende på vilka produkter du väljer, exempelvis färger, vattentätt, vikt, batteritid, packvolym och mycket mer.
  -Helt enkelt lite lättare för dig att jämföra och hitta rätt produkter!

   Ta bort val

   Mina favoriterSe dina favoriter

   Toolbar example

   Klicka på -symbolen för att lägga till i favoriter

   Här hittar du de senaste produkterna som du markerat som favoriter. För att visa alla produkter som du har lagt till kan du enkelt logga in
   på Mina sidor och klicka på fliken Mina Favoriter.
   - Allt det bästa på ett ställe!