Fjell Light Termik 34 - ID: A030823

Kampanj

LundhagsFjell Light Termik 34

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Fjell Light Termik 34 från Lundhags

Fjell Light Termik 34 är en lätt dagtursryggsäck med väl avvägda materialval. Termiks yttertyg i Shadow check är en polyamidväv som kombinerar låg vikt med en fantastisk hållbarhet. Eftersom den är belagd tre gånger med polyuretan har säcken en god vattentålighet. Fjell Light Termik 34 är utrustad med Air System, en förbättrad luftspalt mot ryggen som gör att ryggen hålls torrare även vid intensiv aktivitet.

Fjell Light Termik 34 har toppöppning, stor expanderbar ficka fram och flera fästpunkter för extra utrustning. Fjell Light Termik 34 är kompatibel med vätskesystem, har kompressionsremmar i sidorna, elastiska sidofickor
och stora fickor på höftbältet.  Fjell Light Termik 34 är en mångsidig och flexibel ryggsäck med avlastande höftbälte!

Material: 210D JW Dobby, Shadow Check: Polyamid 70D x 100D
Egenskaper för Fjell Light Termik 34:
Kön: Unisex
Packvolym: 34 L
Vikt: 1246 g
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Nej
Bröstrem: Nej
Ställbar rygglängd: Nej
Snölås: Ja
Anpassad för vätskesystem: Ja
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Rulltopp
Frontöppning: Nej
Bottenöppning: Ja
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Nej
Grenrem: Nej
Fäste för kastlina: Nej
Vapenficka: Nej
Stolfunktion: Nej
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!