Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Forest - ID: 1040136

LundhagsForest

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Forest från Lundhags

För breda och raka fötter. Lundhags Forest är en klassisk skalkänga som passar i alla väder.
Perfekt för dig som har rätt raka och breda fötter. Och som vanligt när det gäller skalkängor, så är de lite hårda i början men sitter som en smäck när du väl gått in dem. 

När du väljer storlek på kängan så är det bäst att mäta foten med en tunn strumpa på. Lägg till 20 mm och kolla på storleksguiden. Har du olika stora fötter? Gå efter måttet på den största foten. En annan regel är att du ska ha ca 10 mm kvar framme vid tårna till kängans framkant när du har de sockar på som du brukar ha i dina kängor.
Egenskaper för Forest:
Yttermaterial: Skinn
Yttersula: Gummi
Foder: Nej
Skafthöjd cirka: 27 cm
Varmfodrade: Nej
Vattentäta: Nej
Material: Syntet/Läder
Metalldubbar: Nej
Vikt per känga: 720 g
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!