Gimmer Merino Light Polo Men's Tee - ID: A053441

LundhagsGimmer Merino Light Polo Men's Tee

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Gimmer Merino Light Polo Men's Tee från Lundhags

Gimmer Merino Light Polo Tee från Lundhags är en lätt och mångsidig pikétröja med kort ärm, tillverkad i 100 % mjuk merinoull. Gimmer Merino Polo låter dig se smart ut oavsett om du cyklar till jobbet, vandrar eller möter upp dina vänner för en afterwork. En tröja att packa med, avsett resmål, för dig som gillar plagg som fyller mer än ett syfte. Merinoullens fibrer isolerar bra, är värmereglerande, luktar inte och fungerar som bäst vid aktiviteter med varierande intensitet. Känn dig bekväm med stil. Herrstorlekar.
 • Lundhags kortärmade pikétröja i merinoull är den perfekta mixen av stil, komfort och funktion
 • Oavsett om du vandrar, reser eller gör toppturer på skidor passar denna t-shirt perfekt som baslager året runt
 • För alla aktiva personer; resenärer, vandrare och andra. Lundhags merinoull fungerar var som helst - året runt
 • Tillverkad i 100 % fin merinoull för oslagbar komfort. Knappstängning vid halsen för ventilation.

Material
100% Merinoull.
Egenskaper för Gimmer Merino Light Polo Men's Tee:
Knäppning: Kort knäppning
Material: Merinoull
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla T-shirts

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!