Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Guide Expedition Ski - ID: A036246

Kampanj

LundhagsGuide Expedition Ski

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Guide Expedition Ski från Lundhags

Guide Expedition Ski från Lundhags är en stabil och slitstark turskidpjäxa för wire-bindning. Pjäxan är konstruerad för att klara alla förhållanden på fjället, och fungerar bra att gå med även utan skidor. Pjäxan är designad enligt Lundhags klassiska skalprincip, med en 3-lagers konstruktion som omsluter foten och effektivt fördelar trycket från snörningen. Skaftet är tillverkat av Perwanger splitskinn och nederdelen i kraftfull Certech® 5.0 cellgummi isolerar effektivt från kyla. Närmast foten finns en värmande 5mm tjock filtinnersko med inbygt hälgrepp som är lätt att torka och byta ut under färd. Guide Expedition Ski har 87-91mm breda sulor och är kompatibel med följande bindningar (med flera); "Nato 120", "Vita Blixten", "Kaby" (flera modeller) och "Olskogens" jägar-/kabelbindning.
 • Stabil och bekväm turskidpjäxa med högt skaft, kompatibel med wire-bindning
 • Passar för turskidåkning, fungerar bra att gå med även utan skidor
 • För alla turskidåkare som söker en stabil och skön pjäxa
 • Guide Expedition Ski har ett skaft i Perwanger splitskinn. Kraftfull nederdel i Certech® 5.0 cellgummibotten. Urtagbar filtinnersko. Vibram Traction Ski-sula med TPU tåkappa.
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!