Kölen Ws Vest - ID: A004096

LundhagsKölen Ws Vest

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Kölen Ws Vest från Lundhags

Kölen Vest från Lundhags är damvästen för dig som vill ha en riktigt värmande och lätt väst, men samtidigt vet att det finns risk för att den till och från kan bli fuktig. Ett dunplagg är då inte det bästa, utan det finner du här. Kölen är fylld med enskilda polyesterfibrer som handpackats i långa kanaler. Detta ger hög bulk, låg vikt och dunplaggskänsla, men torkar mycket fortare än dun. Till förmån för funktion och rörelsefrihet har västen en enkel, rak skärning. Kölen kan packas i en integrerad ficka.  Kölen är för övrigt den gamla benämningen på fjällkedjan Skanderna, som skiljer Sverige och Norge längs hela den skandinaviska halvön.


Egenskaper:
Formad krage som förhindrar skav mot hakan
Detta är dammodellen
Lätt och vindresistent
Elastisk bandkant vid armar och midja
Två sidfickor
Packbar i integrerad ficka
Torkar snabbt och lätt
Isolerande väst med låg vikt
Kölen är handfylld med återvunna polyesterfibrer
Vikt: 220 gram
Material: Light Eco 100 % Återvunnen Polyester med 20D mini ripstop DWR, 48 g/m², Stoppning: 100 % Polyester
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!