Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Lundhags Byxor & Shorts - Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Lundhags Byxor & Shorts

(158 produkter)

När det gäller kläder har varje individ olika och unika behov. Lundhags har lång tradition av friluftskläder och de har under åren tagit fram ett brett utbud av byxor. Oavsett passform och prestanda kan Lundhags byxor tillhandahålla allt du behöver. Det är viktigt att bära kläder som är både bekväma och passar din kropp tillräckligt bra för att utföra den verksamhet som du bedriver. Det är där Lundhags byxor kommer in i bilden. Lundhags har tagit fram flera olika serier av byxor med varierande egenskaper, allt från helgvandringen till den långa tunga fjällturen. Återkommande egenskaper i Lundhags byxor är att de är slitstarka med förstärkningar på utsatta delar.

Stretchpaneler i säte, gren och på knä. Generösa med fickor. All impregnering är fri från Fluor Karboner.

Lundhags dambyxor

Lundhags byxor för damer håller samma höga kvalitet som herrbyxorna men är lite mer anpassade för kvinnor. Det som vanligtvis skiljer sig mellan modellerna är att dammodellerna har ett lite modernare snitt och är lite lägre i midjan.

Lundhags shorts

Lundhags shorts är gjorda för lite hårdare tag än vanliga shorts. Lundhags följer även i sina shorts modellen de har med hög funktionalitet. De har generösa stretchpartier för maximal rörlighet till de flesta aktiviteter. Fokus ligger på multifunktionalitet och ekotänk. De gör perfekta shorts för ett aktivt friluftsliv.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!