Mira II Women's High - ID: A036245

LundhagsMira II Women's High

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Mira II Women's High från Lundhags

Mira Ws II High är en damkänga, Lundhags mest tekniska och avancerade känga i modern design och syster till Jaure II. Mira Ws II High är slitstark med en nedre del i Certech® Exp-teknologi - en skalfunktion med ett yttre lager av Liba, mittenlager av EVA och närmast foten är ett lager av Microfiber. Mira II Ws High har en förbättrad slitstyrka i tåsektionen och en ny hälkil för bättre stötdämpning. Ariaprene ger en god isolering, hög komfort och passform som håller över tid.
Mira II Ws High har extra hälgrepp med Heel Fit Control (HFC?) och Vibram® Soft Traction sula med rejäl greppförmåga. Den nya Beta Pro innersulan iNew-hälkil i stötdämpande polyuretan.

Material:
Heinen Terracare fullnarvs-skinn, HFC? hälgrepp, Vibram® Soft Traction sula, Libasmart TPU 1,5 mm, Ariaprenefodrat skaft, stötdämpande hälkil i polyuretan.
Egenskaper för Mira II Women's High:
Yttersula: Gummi
Foder: Nej
Skafthöjd cirka: 26 cm
Yttermaterial: Skinn/Syntet
Vikt per känga: 700 g
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!