Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Mira II Women's Light High (2019) - ID: A030339

Kampanj

LundhagsMira II Women's Light High (2019)

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Mira II Women's Light High (2019) från Lundhags

Mira II Light High har en anpassad läst för kvinnor och är syster till Jaure II Light, en lätt version av Lundhags mest tekniska känga. Slitstark och med en lätt nedre del i den nya Certech® Exp-tekniken. Mira II Ws Light High är uppdaterad med Vibram® Curcuma yttersula för låg vikt och robust grepp. Skaftet är gjort av Heinen Terracare fullnarvskinn. Material:
 • Heinen Terracare fullnarvsskinn
 • HFC™ hälgrepp, Lundhags patenterade lösning. En extra kudde som täcker över skarven mellan botten och skaftet för att ge ett bättre hälgrepp och stabilitet.
 • Vibram Curcuma yttersula
 • Libasmart TPU 1,5 mm
 • Ny Beta Pro innersula
 • Ny hälkil i stötdämpande polyuretan
 • Skafthöjd 25 cm
Egenskaper för Mira II Women's Light High (2019):
Yttersula: Gummi
Foder: Nej
Skafthöjd cirka: 25 cm
Yttermaterial: Skinn/Syntet
Vikt per känga: 590 g
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!