Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Norröra Rescue Line - ID: 1357027

LundhagsNorröra Rescue Line

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Norröra Rescue Line från Lundhags

Norröra Rescue Line från Lundhags är en kastlina som är livsviktig att ha med ute på isen. Med rätt vikt för att kunna kastas långt och träffsäkert, samt en lina i väl synlig färg, som flyter, kan den göra en potentiellt farlig situation långt mindre dramatisk.

Lundhags Räddningslina är en kastlina som bör ingå i utrustningen när du är ute på isen så att du kan hjälpa andra, eller själv bli hjälpt om du går igenom isen. Knäskydd och armbågsskydd kan vara ett bra komplement, särskilt på knaggliga isar. Norröna Räddningslina är 24 meter lång och flyter.

 

Egenskaper:

 • Påse som glider bra på snö och is
 • Rätt vikt för träffsäkra långa kast (men glöm inte att träna upp din kastvana och handhavandet)
 • Justerbart handtag på påsen
 • Samtliga funktioner för effektivt användande
 • Vikt: 730 gram
 • Längd: 24 meter
 • Material: 100% Polypropylen

 

Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Skridskor Tillbehör

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!