Nybo Women´s Pant - ID: A030830

Kampanj

LundhagsNybo Women´s Pant

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Nybo Women´s Pant från Lundhags

Nybo Ws Pant i dammodell är funktionella lättviktsbyxor med förstärkta paneler på säte. Nybo Ws Pant har integrerad stretch på baksida ben och gren för ökad rörelsefrihet. Nybo Ws Pant har LPC Light med grövre LPC på säte. LPC stretchen är vattentät om den kombineras med impregnering. Väven är vindtät och fungerar bra i lätt regn och torkar snabbt om den blir blöt av kraftigare regnskurar.
Nybo Ws Pant har en bekväm passform tack vare stretch på baksida ben, sömlös insida på insida ben och gren för ökad rörelsefrihet.

Material
LPC Stretch 65 % Polyester, 35 % bomull (FC-Fri DWR) 155 g/m²

Stretch: 60 % Polyamid, 30 % Polyester, 10 % Elastan (PFOA/PFOS fri)

Egenskaper för Nybo Women´s Pant:
Zip-off: Nej
Huvudmaterial: Bomull/Polyester
Justering i benslut: Nej
Vindtäta: Ja
Vaddering: Ovadderad
Antal fickor: 5 st
Stretch: Ja
Förstärkta partier: Ja
Antal bakfickor: 1 st
Antal benfickor: 2 st
Antal framfickor: 2 st
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringsbyxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!