Park Limited - ID: A006728

LundhagsPark Limited

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Park Limited från Lundhags

Park är en riktig Lundhagsklassisker nu i limiterad upplaga i fyra härliga nya färger. Bli en av 401 lyckliga till denna raritet! Svenska skomakarna Lundhags filosofi har sedan starten 1932 varit att göra så välgjorda kängor att de håller en hel livstid. Bland de omtyckta kängorna finns Park, en stilren och klassisk enlagerskänga med lite attityd. Många skulle nog påstå att Park är så klassiskt det kan bli när det kommer till kängor. Samtidigt är det är en mångsidig känga med medelhögt skaft i fullnarvsskinn som fungerar enligt skalprincipen och därför passar lika bra på fjället, på jobbet som i stan. Finns nu i begränsad upplaga om totalt 401 tillverkade par. I grunden är det samma klassiska känga som det alltid varit, men den finns i fyra nya färger - Red, Blue Jay, Tea Green och Rush. Försäljningen av dem sker exklusivt bara i ett fåtal butiker. Missa inte att vara en av de 401 speciellt utvalda och skaffa dig en riktig klassiker i modern tappning som definitivt kommer att bli en framtida raritet.

 


Egenskaper:

 • Mellanhög modell med ofodrat skaft
 • Skaft av fullnarvsläder med dragögla
 • Byggd på Opti-lästen
 • Lätt och mångsidig
 • Skafthöjd: 22 cm
 • Vikt: 690 gram
 • Material: Certech 2.0 Cellgummibotten, skaft i fullnarvsskinn, Vibram Traction-sula

This boot has the Lundhags Opti Last, please refer to sizing chart for fitting.  

 

Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!