Park Lined - ID: 1040122

LundhagsPark Lined

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Park Lined från Lundhags

Klassisk & snygg. Lundhags Park Lined med urtagbar ullsko räddar din vinter.
Lundhags Park Lined är en känga i klassisk design med halvhögt skaft. Som vanligt när det gäller en känga från Lundhags snackar vi kvalitet och skalkängsprincipen. Kängan, med lästen Opti Winter, ger ett bra hälgrepp och är något bredare och längre än Lundhagskängor med normal läst. Det klassiska utseendet gör kängan riktigt klädsam och tack vare en varmare läst & lilla ullskon får du en känga som klarar vintern både på fjället och i stan. 
 
Egenskaper för Lundhags Park Lined:
 • Vikt: 690 gram
 • Läst: Opti Winter
 • Skafthöjd: 23 cm
 • Skaft i fullnarvsskinn
 • Urtagbar innersko i ull med HFC™
 • CERTECH® 4.5 Cellgummibotten
 • VIBRAM® sula
 • Material innersko: 100% ull
 
This boot has the Lundhags Opti Winter Last, please refer to sizing chart for fitting. 
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!