Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Professional Mid Opt - ID: 1040184

LundhagsProfessional Mid Opt

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Professional Mid Opt från Lundhags

Som Professional Mid, fast lite bredare och längre. Lundhags Professional Mid kan väl numera nästan beskrivas som en klassisk svensk känga. Den används av många i de mest skiftande och krävande miljöer. En del kunder med lite bredare fötter har dock tyckt att den varit lite för smal och trång. Men nu finns den med den bredare lästen - Opti. Därav namnet: Professional Mid Opti. I övrigt precis samma suveräna känga som originalet. Cellgummibotten med neoprenfodrat skaft i fullnarvsskinn. Vibram® Traction-sula som ger den där goa "rullande" gången.
 
Dagens tips: Snåla inte med skofett. Ju mer du behandlar den, desto tätare kommer den bli och den kommer hålla i många år.

Egenskaper för Lundhags Professional Mid Opti:

Läst Opti
Skafthöjd 22 cm
Certech® 4.0 Cellgummibotten
Vibram® Traction-sula
Neoprenfodrat skaft i fullnarvsskinn
vikt: ca 750 gram (stl 42)
 
Denna känga har Lundhags Opti läst, titta i storleksguiden för att välja rätt storlek.  
Egenskaper för Professional Mid Opt:
Yttersula: Gummi
Foder: Skinn/Neopren
Yttermaterial: Skinn
Vikt per känga: 750 g
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!