Just nu - Fri hemleverans!   Gäller vid köp för minst 995 kr.

Skare Low - ID: A061782

Kampanj

LundhagsSkare Low

Storleksguide Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Skare Low från Lundhags

Skare Low från Lundhags är en lätt, varm och hållbar vinterkänga med lågt skaft. Den passar utmärkt för dig som söker en slitstark vardagskänga för daglig användning under vintersäsongen. Skare Low är konstruerad enligt skalprincipen, med ett hållbart skaft av läder i hög kvalitet och en nederdel i beständigt gummi. Yttersulan Vibram® Mattarone har ett mycket bra grepp på snö och is tack var en kombination av IceTrek-gummi och Artic grip-teknologi. En urtagbar filtinnersko av ull håller dina fötter varma och torra. Skare har liksom alla Lundhags skalkängor en mycket lång livslängd. Byt enkelt ut yttersulan och reparera kängan vid behov. Känggaranti ingår vid köp.
 • En låg vinterkänga med mycket värme och hög komfort
 • Passar för friluftsaktiviteter och vardagsbruk i kalla förhållanden
 • För den mångsidiga och dagliga användaren som vill ha varma och torra fötter
 • Skare Low har en Vibram® Mottarone yttersula med Wet ice grip-tekonologi. Urtagbar 3mm filtinnersko i ull.
Egenskaper för Skare Low:
Urtagbar innersula: Ja
Yttersula: Gummi
Foder: Ull
Yttermaterial: Skinn
Membran: Nej
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!