Storma 28 - ID: A031412

LundhagsStorma 28

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Storma 28 från Lundhags

Storma 28 är en perfekt multisäck. Den funkar lika bra som dagstursäck för kortare turer som ryggsäck för dagspendlaren då det finns datorfack. Storma 28 har en smart rullöppning upptill som ger snabb access till packningen som syns tydligt mot insidan då den är färgsatt i en stark kontrastfärg. Storma 28 kan enkelt anpassas då bröstrem, höftbälte och kompressionsband är både flytt- och avtagbara. Storma 28 har reflekterande detaljer och elastiska sidofickor. Sidofacken har plats för vattenflaskan och utgång för slang. Storma 28 har en polyesterväv (600D Polyester) som är belagd med polyuretan i två steg för extra vattentäthet. Polyesterväven är slitstark och fungerar bra i tuffa förhållanden. Storma 28 har också en polyamidväv (210 JW Dobby), den kombinerar låg vikt med fantastisk hållbarhet. Polyamidväven är belagd fyra gånger med polyuretan för maximalt hållbar vattentäthet.

Material: 600D Polyester, 210 JW Dobby


Egenskaper för Storma 28:
Kön: Unisex
Packvolym: 28 L
Vikt: 1116 g
Höftbälte: Ja
Avtagbart höftbälte: Ja
Bröstrem: Ja
Ställbar rygglängd: Nej
Snölås: Nej
Anpassad för vätskesystem: Nej
Vätskesystem ingår: Nej
Toppöppning: Rulltopp
Frontöppning: Ja
Bottenöppning: Nej
Organizer: Nej
Integrerat regnskydd: Nej
Grenrem: Nej
Fäste för kastlina: Nej
Vapenficka: Nej
Stolfunktion: Nej
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringsryggsäckar

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!