Syncro Light - ID: 1010149

Kampanj

LundhagsSyncro Light

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 2 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Syncro Light från Lundhags

En lättare variant av toppkängan Syncro. Lundhags Syncro Light gör att gramjägarna äntligen kan få njuta av jämtländsk skomakarkonst.
Lundhags Syncro Light är som namnet antyder en lättare version av den populära Syncro. Samma fina hälgrepp, dvs det pantenterade HFC, fullnarvsskinn (nubuck) i skaftet, och en cellgummibotten i Certech. Skaftet på Syncro Light är något lägre än på vanliga Syncro men ger fortfarande en rejäl tight passform. Som sig bör. Och som vanligt när det gäller Lundhags pratar vi skalkängor, dvs inget foder, och finfint skomakeri. 
 
Egenskaper Lundhags Syncro Light:
 • Vikt: 720 gram
 • Skafthöjd: 27 cm
 • Poron fodrat skaft i 1.4 mm fullnarvsskinn
 • HFC hälgrepp
 • Mellanhög känga med opti-läst
 • Vibram Icetrek Traction-sula för ökat grepp
 • Certech 2.25 Cellgummibotten 
 • Längd på skosnörerna: 180 cm
 
This boot has the Lundhags Opti Last, please refer to sizing chart for fitting.  
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 2 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Prioriterad leverans - 0 kr 79 kr

   Beställer du före klockan 16.00 en vardag så skickar vi från vårt lager samma dag! Annars nästkommande vardag. Observera att vi inte kan erbjuda prioriterad leverans om din order innehåller en beställningsvara eller monterade produkter (som ex. skidor).

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!