Just nu - Fri hemleverans!  Gäller vid köp för minst 995 kr.

Syncro Mid - ID: 1010158

LundhagsSyncro Mid

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Syncro Mid från Lundhags

Utvecklad för dem som inte vill kompromissa i vildmarken. Lundhags mest avancerade känga är nu bättre än någonsin. Skaftet är tillverkat av Nubuck fullnarvsskinn och Poron® Slow Rebound vilket ger extremt bra stabilitet. Det 1,4 mm tjocka mikrofiberfodret ger hög slitstyrka och mycket god passform. Stadig känga i modernt snitt med lågt skaft. Nubuckskinn i skaftet och polstrad kant upptill. Tillverkad med en Vibram® Traction-sula, Heel Fit Control (HFC) och en kraftfull cellgummibotten med Certech® 4.0-konstruktion.
 
Egenskaper för Lundhags Syncro Mid 
Vikt: 840 g
Skafthöjd: 23 cm
Material: Certech 4.0 Cellgummibotten, Poron®fodrat skaft i fullnarvsskinn, HFC hälgrepp, Vibram Traction-sula
Snabbtorkande
Opti-läst
Bred fot
Användningsområde: Tältvandring, Stugvandring, Skogsvandring, Jakt, Utanför leden, På leden

 
This boot has the Lundhags Opti Last, please refer to sizing chart for fitting.  
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Vandringskängor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!