X-Arc Ws - ID: 00454

LundhagsX-Arc Ws

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om X-Arc Ws från Lundhags

Lundhags X-Arc är en dam skid- och skridksopjäxa som passar BC bindning och har vattentätt Veratex-membran. 

Lundhags X-Arc är en lätt smidig och stabil pjäxa som sitter perfekt från första skäret. En beprövad klassiker med smalare tjejläst som fungerar både för turskidor och långfärdsskridskor. X-Arc passar Rottefella BC bindningar. Systemet är tänkt för åkning med lös häl för dig som upptäckt tjusningen med det. X-Arc är mycket lätt och ger bra stöd åt ankeln samt fungerar även utmärkt som skidkänga. En lätt vadderad och halvhög modell med stoppat skaft i Costo-material med vattentätt Veratex-membran håller fötterna torra och ger maximalt stöd och komfort. X-arc har ett förstärkt tåparti som håller för lång tids åkning och tejpade sömmar. Kombinera med skridskorna BC, Nordic eller T-erminator och du får en superlätt kombination.

 

Egenskaper:

 • Skafthöjd: 18 cm
 • Vikt: 700 gram
 • Opti-läst
 • VeraTex-membran
 • Rottefella BC sula 

 

Egenskaper för X-Arc Ws:
Urtagbar innersula: Ja
Lundhags är ett svenskt friluftsvarumärke med djupa rötter i Jämtland. Vi tror vi kan göra en positiv skillnad i människors liv genom våra hållbara friluftskläder, kängor, ryggsäckar och långfärdsskridskor. Samtidigt arbetar vi för att minimera vår miljömässiga påverkan, i alla led. Lundhags är synonymt med hög kvalitet, hantverk och lång erfarenheten av att göra funktionella produkter i klassisk skandinavisk design. Allt startade redan 1932 då skomakare Jonas Lundhag började tillverka kängor för de krävande jämtländska fjällen. Hans ambition var att skapa kängor som skulle hålla en livstid. Ambitionen om hållbarhet och funktion är fortfarande densamma och utgör kärnan i Lundhags filosofi. Idag gör vi betydligt mer än kängor och vi är ett av de ledande varumärkena inom outdoor i Skandinavien. Alla våra kängor levereras med garanti, och i Järpen har vi än idag erfarna skomakare som tillverkar och lagar kängor. Där finns också en av våra fabriksbutiker, den andra finns i Insjön, Dalarna. Sedan 1932 har vi sett årstider komma och gå, testat och utvecklat utrustning för friluftsliv och vi vet vad som fungerar och inte – oavsett väder.

Mer från Lundhags

Visa alla Turskidpjäxor

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!