Frystorkad Kalv 150g - ID: A075639

MajstorFrystorkad Kalv 150g

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Frystorkad Kalv 150g från Majstor

Frystorkad Kalv från Majstor är perfekt för att ge din fyrbenta vän extra energi, använda som smakförstärkare eller när du ska iväg på tur. Frystorkat innebär att vattnet ut produkter försvinner och på så sätt behåller man näringen och smaken kvar. Riktigt smakliga bitar av kalvkött.

Används som:

 • Belöningsgodis
 • Smakförstärkare
 • Extra energi, mer protein
 • Alternativ till färskt kött tex om du barfar, blöt då upp bitarna, ca dl vatten på 20g bitar
 • När du är ute på tur

 Näringsvärde per 100g

Kcal 539

Råprotein 67%
Råfett 30%
Fukt 1,35
Växtråd 0,5%

Hej, Jag heter Gabriel Popov. Under mina 20 år i foderbranschen har jag haft förmånen att träffa otroligt många omtänksamma djurägare och ansvarsfulla uppfödare. Människor som på olika sätt har inspirerat mig till att ta fram en helt egen produktlinje – Majstor. Fokus ligger på att ta fram högkvalitativt & näringsrik mat av naturliga och rena råvaror. Med en nypa kärlek och passion som enda tillsats är Majstor fullt ut anpassat för människans två mest älskade husdjur – Hund & Katt. Majstor – när det naturliga är gott nog! Majstor säljs och marknadsförs i Sverige av MaxiPet AB. Förutom foder tillhandahåller Majstor en grupp nischade produkter – gärna lite annorlunda, alltid hälsosamma och som fyller en viktig betydelse när det kommer till att få din hund eller katt att må bäst och njuta av livet. Det handlar om sängar, hud och pälsvård samt kattsand. Alltid med djurets bästa i fokus.

Mer från Majstor

Visa alla Övrigt Hund

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!