Frystorkat Lamm 200g - ID: A075640

MajstorFrystorkat Lamm 200g

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Frystorkat Lamm 200g från Majstor

Frystorkat Lamm från Majstor är perfekt för att ge din fyrbenta vän extra energi, används som smakförstärkare eller när du ska iväg på tur. Frystorkat innebär att vattnet ut produkter försvinner och på så sätt behåller man näringen och smaken kvar. Med en fetthalt på 58% från lamm, kan du vara säker på att din älskling får den extra energi den behöver, att du lätt kan ha med dig maten på dagsturer utan närmvärt extra vikt är en bonus.

Fungerar även bra som komplement till Majstor Lamm & Ris Adult om mer energi önskas tex vid hårt arbete.

Utfodringsanvisning: 
Vid uppblötning ca 0,5dl vatten/krokett 

Hundens ViktKroketter per dag
3-6kg3-4
7-9kg5-6
10-13kg7-9

Denna anvisning är endast en vägledning, se till att det alltid finns tillgång till färskt vatten

Kcal 660 per 100g
1st krokett väger ca 12g (ca 79kcal/krokett)

Ingredienser: 100% Lamm,
(varav 50% lamm våm, 35% lammkött, 10% lammbrosk, 5% hjärta njure, lever)
Analytiska beståndsdelar:
Protein 34%, fett 58%, fukt 1,7%, växtråd 0,9%, råaska 5,2%

Hej, Jag heter Gabriel Popov. Under mina 20 år i foderbranschen har jag haft förmånen att träffa otroligt många omtänksamma djurägare och ansvarsfulla uppfödare. Människor som på olika sätt har inspirerat mig till att ta fram en helt egen produktlinje – Majstor. Fokus ligger på att ta fram högkvalitativt & näringsrik mat av naturliga och rena råvaror. Med en nypa kärlek och passion som enda tillsats är Majstor fullt ut anpassat för människans två mest älskade husdjur – Hund & Katt. Majstor – när det naturliga är gott nog! Majstor säljs och marknadsförs i Sverige av MaxiPet AB. Förutom foder tillhandahåller Majstor en grupp nischade produkter – gärna lite annorlunda, alltid hälsosamma och som fyller en viktig betydelse när det kommer till att få din hund eller katt att må bäst och njuta av livet. Det handlar om sängar, hud och pälsvård samt kattsand. Alltid med djurets bästa i fokus.

Mer från Majstor

Visa alla Övrigt Hund

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!