Frystorkat Vilt 200g - ID: A075641

MajstorFrystorkat Vilt 200g

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 3-5 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Frystorkat Vilt 200g från Majstor

Frystorkat Vilt 200g från Majstor perfekt för att ge din fyrbenta vän extra energi, använda som smakförstärkare eller när du ska iväg på tur. Frystorkat innebär att vattnet ut produkter försvinner och på så sätt behåller man näringen och smaken kvar.

Rent nyttigt hundgodis från hjort.

Alternativ komplement till utfodringen.

Näringsvärde:

Kcal: 546/ 100g

Råprotein 53%
Råfett 37%
Fukt 4,2%
Råaska 3%
Växtråd 1,3%

Hej, Jag heter Gabriel Popov. Under mina 20 år i foderbranschen har jag haft förmånen att träffa otroligt många omtänksamma djurägare och ansvarsfulla uppfödare. Människor som på olika sätt har inspirerat mig till att ta fram en helt egen produktlinje – Majstor. Fokus ligger på att ta fram högkvalitativt & näringsrik mat av naturliga och rena råvaror. Med en nypa kärlek och passion som enda tillsats är Majstor fullt ut anpassat för människans två mest älskade husdjur – Hund & Katt. Majstor – när det naturliga är gott nog! Majstor säljs och marknadsförs i Sverige av MaxiPet AB. Förutom foder tillhandahåller Majstor en grupp nischade produkter – gärna lite annorlunda, alltid hälsosamma och som fyller en viktig betydelse när det kommer till att få din hund eller katt att må bäst och njuta av livet. Det handlar om sängar, hud och pälsvård samt kattsand. Alltid med djurets bästa i fokus.

Mer från Majstor

Visa alla Övrigt Hund

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 3-5 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!